Konekatu 3, 15230 Lahti
Arkisin 7.00-16.00

Lahden Rekkapaja Oy

Korkeatasoinen rakentaminen, huolellinen perehtyminen sekä juuri asiakkaan tarpeisiin vastaaminen on meidän juttumme. 

Meiltä löytyy osaamista kuorma-autojen laaja-alaisesta päällirakentamisesta jo 20 vuoden ajalta. Jokaisessa työtehtävässämme on korkea laatutavoite. Haluamme olla luottamuksen arvoinen nyt ja myöhemmin.

Asennamme ja myymme asiakkaan autoon päällirakenteita esim. vaihtolavalaitteita, nostureita, maansiirtolavoja, jätepakkaajia, jäteastioiden pesulaitteita, perälautanostimia, nosturilavoja, huoltoautovarusteluja. Tuomme kuorma-autoja käytettynä Euroopasta tilausperiaatteella. Myymme laitteita tarvittaessa myös irrallisena.

Erotumme muista tarjoamalla valmiita avaimet käteen -paketteja. Lisäksi järjestämme rahoituksen hankintoihisi.

Näin meistä on kirjoitettu

Lupauksensa pitävä Rekkapaja

Päijät-Hämeen talousalueelle syntyi alkuvuodesta uusi päällirakenteisiin keskittynyt toimija, jonka markkina-alueena on koko Suomi. Asiakaslähtöistä toimintaa lupaavan yrityksen vahvuutena on alan vankka osaaminen.

Lue koko artikkeli

Rekkapaja uuteen kotiin!

Lahdessa reilu vuosi sitten toimintansa aloittanut Lahden Rekkapaja Oy on muuttanut uusiin ja ajanmukaisiin toimitiloihin, jotka omalta osaltaan parantavat yrityksen palvelukykyä. Uudet tilat sijaitsevat kaupungin pohjoiskulmalla osoitteessa Konekatu 3.

Lue koko artikkeli

”Meille paikallinen sopiminen on itsestäänselvyys”

Kun Rekkapajan toimitalon ovesta astuu sisään, tulijaa tervehtii todellinen äijäenergia. Ikkunoissa on rekka-aiheiset ikkunaverhot, seinille on kiinnitetty isoja lakanoita, joihin on ikuistettu pajalta lähteneitä kuorma-autoja.

Lue koko artikkeli